Tuin Aanleg

Een tuin kan nog zo mooi ontworpen zijn, als de aanleg ervan te wensen over laat heeft u nog niets om van te genieten. Al jarenlang bewijst TST Hoveniers een mooi ontwerp om te kunnen zetten in een prachtig aangelegde tuin.

Allesomvattende oplossingen

Van het grondwerk, grondverbetering tot aan de keuze voor planten en bomen die het beste passen in uw tuin. Wij bieden onze klanten een ruime keuze voor een eerlijk tarief.

Naast de aanleg van uw tuin kunnen we ook vijvers, pergola’s, tuinhuisjes, kunstgras en professionele bestrating, etc. voor u realiseren.

Straatwerk

TST Hoveniers heeft ruime ervaring in het aanleggen en herstraten van diverse soorten bestrating. We werken snel en vakkundig en adviseren u waar nodig over de juiste materialen.

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een tuin voor ieder jaargetijde

Een tuin aangelegd door TST Hoveniers garandeert u een tuin om van te genieten in ieder jaargetijde. Wij houden bij het aanleggen van uw tuin dan ook rekening met alle factoren die een rol spelen bij het aanleggen van een tuin.

Wilt u een professioneel aangelegde tuin die er het hele jaar door prachtige uitziet?

Vul hieronder uw contactgegevens in en u wordt gebeld om uw project te bespreken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer / mobiel

Kunstgras

Een onderhoudsvrije tuin hoeft niet perse saai of kleurloos te zijn. Kunstgras is een ideaal alternatief voor saaie grindbakken of grote oppervlaktes met bestrating.

Met ons kunstgras creëert u een zorgeloos, natuurlijk, zacht en voortdurend fraai gazon! U heeft er vrijwel geen onderhoud aan en het is milieuvriendelijk. Ons kunstgras ziet er verrassend natuurlijk uit en voelt natuurlijk. Het is sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor iedere tuin, waardoor er meer tijd overblijft voor tal van andere leuke dingen in en om de tuin. Wij adviseren u graag verder.